Gezichten van de nieuwbouw van het MST.

nieuwbouw MST

Het Medisch Spectrum Twente in Enschede wordt fors uitgebreid met een nieuwbouw. Op de bouwhekken komen fotodoeken te hangen met de "Gezichten van de nieuwbouw". Op woensdag 6 mei waren patiënten, MST medewerkers en alle inwoners van Twente uitgenodigd om zich in de hal van het ziekenhuis te laten fotograferen. Deze opdracht is door Ronald Bruinink Fotografie uitgevoerd. Totaal zijn er meer dan honderd mensen voor zijn camera verschenen! De beste foto's worden uitgezocht en worden op de bouwdoeken afgedrukt.

"Een ziekenhuis in de regio is er voor iedereen. Daarom willen we ook de mensen betrekken bij het nieuwe ziekenhuis", aldus Herre Kingma, voorzitter van de Raad van Bestuur van het MST.

Er was voor de nodige media aandacht gezorgd; TC Tubantia en TV Enschede waren tijdens de fotoshoot aanwezig.