3 Publicaties in afgelopen weken!

Begin januari 2013 is de "Nieuwbouwkrant" van het MST huis-aan-huis bezorgd. Hierin opgenomen uiteraard vele foto's die Ronald Bruinink Fotografie heeft gemaakt voor de bouwdoeken aan de hekken van het bouwterrein. In de Huis-aan-Huis van week 6 stond een artikel over deze nieuwbouw. Astrid Hullegie werd geinterviewd over haar verbondenheid met het MST. Ze is 1 van de velen die zich door Ronald Bruinink Fotografie heeft laten fotograferen in de hal van het ziekenhuis, om 1 van de "gezichten van de nieuwbouw" te worden! Ook is ze afgebeeld op de bouwdoeken rondom het bouwterrein. Bij het interview werd haar foto geplaatst. Het laatste nieuws is te lezen op www.mst.nl (Of klik op het logo).

Een week later verscheen er een interview met Ronald Bruinink in "Hart van Enschede", een tweewekelijkse huis aan huis krant. Hierin worden kunstenaars geinterviewd met betrekking tot hun werk onder de noemer "Kunst van Enschede". Deze bijdrage wordt verzorgt door "Cultuurcoach Enschede". Zie www.cultuurinenschede.nl

MST                    MST Krant

Kunst van Enschede