Lancering www.profiel-foto.nl!

www.profiel-foto.nl

Sinds 16 maart 2013 is Ronald Bruinink Fotografie gestart met een nieuw initiatief. Sociale media worden steeds belangrijker voor het bedrijfsleven en particulier om zich aan een groot publiek te presenteren. Door gebruik te maken van portretfoto’s met een zakelijke uitstraling op uw website en goede profielfoto’s op sociale media als LinkedIn, Facebook en Twitter, zorgt u voor een juiste uitstraling op internet, zowel zakelijk als privé!

Het is dus van belang om jezelf goed te presenteren. We maken tegenwoordig allemaal gebruik van sociale media met een online profiel. Op deze website's laat u zich van uw beste kant zien. U heeft een indrukwekkend cv op LinkedIn en doet er alles aan om zo betrouwbaar mogelijk over te komen. Ook nieuwe werkgevers zullen u proberen te vinden op internet om een eerste indruk van u te krijgen. Maar welke profielfoto gebruikt u op dit moment? Die leuke vakantiefoto van 3 jaar geleden, of een foto van dat gezellige feestje? U kunt uw betrouwbaarheid vergroten door te laten zien wie u echt bent! Daarom is het van belang om een duidelijke, heldere, professionele portretfoto te laten maken. Hiermee zorgt u voor een betrouwbare uitstraling van u zelf. Laat u van uw beste kant zien en geef met een goede profielfoto aan dat u hier aandacht aan heeft besteed.

Maak daarom nu een afspraak voor het maken van een professionele profielfoto! Voor meer informatie zie: www.profiel-foto.nl of klik op het logo!

www.profiel-foto.nl