Fotocursus Enschede

fotocursus-enschede

Het gehele jaar door starten wij met nieuw groepen voor onze "Basis Cursus Digitale Fotografie" voor beginners. U dient te beschikken over een camera met instelmogelijkheden, zoals een spiegelreflexcamera of een zgn. systeem- of hybride camera. De cursus zal bestaan uit 6 lessen van 2 uur, waarin u leert om meer plezier te halen uit uw digitale camera.

Zo leert u meer over de instellingen en knopjes van uw camera en het gebruik van diafragma's, sluitertijden, ISO waarden en het gebruik van licht. In de cursus zal de nadruk liggen op Portretfotografie en Landschap/Natuurfotografie en het werken in daglicht situaties. Er zullen 2 praktijk lessen gegeven worden, waarin u het geleerde kunt oefenen. Deze praktijklessen zullen op één zaterdag gehouden worden! De laatste avond wordt het gemaakte werk besproken.

De kosten voor deze cursus bedragen EUR.150,-, incl. naslagwerk en koffie. De cursus wordt gegeven in Enschede. Max. aantal deelnemers per cursus is 7 personen. (min. 4 personen).

Les 1) Camera en Fotografische begrippen. (Diafragma, sluitertijd, ISO-waarde enz.)
Les 2) Korte herhaling les 1, Licht, licht meten, witbalans.
Les 3) Leren kijken, compositie, inleiding portret en landschapsfotografie.
Les 4) Praktijk Portret.
Les 5) Praktijk Landschap.
Les 6) Bespreken les 4 en 5, evaluatie, vragen stellen en een korte inleiding beeldbewerking met Photoshop.

Cursusdata, informatie en opgave zie:

www.fotocursus-enschede.nl

Fotocursus-Enschede.nl is een onderdeel van Ronald Bruinink Fotografie, vakfotograaf voor bedrijf en particulier in Enschede.