Nieuws

Poster-campagne Gemeente Enschede

Poster-campagne

Nieuwe poster-campagne Gemeente Enschede.

Voor een nieuwe campagne ter promotie van het LHBT-beleid van de Gemeente Enschede is er een ludieke actie opgezet met als doel emancipatie en acceptatie van seksuele diversiteit in de sport bij jongeren te vergroten.

Doel is het bespreekbaar maken van homoseksualiteit in het sportteam om daarmee de acceptatie te vergroten. De campagne is met name gericht op voetbalverenigingen. Voor deze poster-campagne heeft Ronald Bruinink Fotografie de beelden geschoten! De posters staan op billboards verspreid door de stad.

Profielfoto's Steunpunt Informele Zorg Twente

Profielfoto's SIZ

Afgelopen week profielfoto's gemaakt voor Steunpunt Informele Zorg Twente (SIZ-Twente). Deze organisatie houdt zich bezig met mantelzorgondersteuning en de inzet van vrijwillige thuishulp. De profielfoto's worden toegepast voor hun website, smoelenboek en voor gebruik in Outlook! Wilt u voor uw bedrijf of organisatie ook heldere, duidelijke profielfoto's? Neem contact met ons op indien u ook nieuwe profielfoto's nodig heeft! Meer voorbeelden op www.profiel-foto.nl


NIEUW! Cursus Productfotografie!

Als grootste aanbieder van fotografie cursussen in Twente gaan we ons aanbod binnenkort uitbreiden! In november 2013 starten we met een nieuwe cursus "Productfotografie". Heb je een eigen webshop waarvoor je zelf graag je productfoto's wilt leren maken, of heb je een mooie verzameling oude munten, horloge's of zilver? Vind je het leuk om deze producten te leren fotograferen? Geef je dan op voor onze nieuwe cursus "Productfotografie".

Lancering www.profiel-foto.nl!

www.profiel-foto.nl

Sinds 16 maart 2013 is Ronald Bruinink Fotografie gestart met een nieuw initiatief. Sociale media worden steeds belangrijker voor het bedrijfsleven en particulier om zich aan een groot publiek te presenteren. Door gebruik te maken van portretfoto’s met een zakelijke uitstraling op uw website en goede profielfoto’s op sociale media als LinkedIn, Facebook en Twitter, zorgt u voor een juiste uitstraling op internet, zowel zakelijk als privé!

Fotoshoot voor De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra

Voor de nieuwe brochure "Zorg aan Huis" van De Twentse Zorgcentra heeft Ronald Bruinink vrijdag 1 maart een serie foto's geschoten bij "de Losserhof". Op diverse locatie's, met verschillende modellen, zijn diverse situaties in beeld gebracht. De Twentse Zorgcentra is een organisatie die professionele zorg en ondersteuning biedt aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

3 Publicaties in afgelopen weken!

Begin januari 2013 is de "Nieuwbouwkrant" van het MST huis-aan-huis bezorgd. Hierin opgenomen uiteraard vele foto's die Ronald Bruinink Fotografie heeft gemaakt voor de bouwdoeken aan de hekken van het bouwterrein. In de Huis-aan-Huis van week 6 stond een artikel over deze nieuwbouw. Astrid Hullegie werd geinterviewd over haar verbondenheid met het MST. Ze is 1 van de velen die zich door Ronald Bruinink Fotografie heeft laten fotograferen in de hal van het ziekenhuis, om 1 van de "gezichten van de nieuwbouw" te worden! Ook is ze afgebeeld op de bouwdoeken rondom het bouwterrein.

Werelds! Jimmy Vollenbroek

Team Jimmy Vollenbroek

Voor Holland International Reisbureau Jimmy Vollenbroek in Hengelo heeft Ronald Bruinink Fotografie vorige week "zomerse" foto's geschoten voor de nieuwe brochure 2013 "Werelds!". Aangezien de weersomstandigheden op dit moment niet echt zomers zijn is gekozen om op locatie de teamfoto's te maken. We zijn met het voltallige team uitgeweken naar "het Paradijs" in Enschede om de zomerse sfeer te proeven. (www.hetparadijs.com). Voor de coverfoto moest ook het pand aan het Schouwburgplein op de foto.

Publicatie in Tubantia na "Open dag van de Pleegzorg"

Open dag Pleegzorg

Op 10 november vond in heel Nederland de "Open dag van de Pleegzorg" plaats. Tijdens deze dag stelden pleeggezinnen hun huis open voor iedereen die geïnteresseerd is in pleegzorg. Doel was om op deze manier nieuwe pleeggezinnen te werven. Jarabee is verantwoordelijk voor de pleegzorg in Twente. Voor deze organisatie maakte ik een foto bij een pleeggezin in Enschede, die bijgevoegd werd in het persbericht. In de Tubantia van maandag 12 november is de foto tevens gebruikt ter ondersteuning van het artikel over de Open dag, waarin ook het gezin geinterviewd is.

 

Teamfoto Virenze Goor

Op donderdag 1 november ben ik naar Goor gereden voor een opdracht voor Virenze, organisatie voor ambulante geestelijke gezondheidszorg. Het team wilde op de foto voor o.a. de website. De 7 dames zagen er keurig uit! Ondanks het slechte weer en de harde wind is de foto toch buiten genomen, voor het pand aan de Spoorstraat in Goor.

Startsein nieuwbouw MST met onthulling bouwdoeken.

Onthulling bouwdoeken

Op donderdag 12 juli is het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw van het MST in Enschede! Inwoners, bouwvakkers, patiënten en personeel zijn allemaal te zien op de zogenoemde ‘bouwdoeken’ die rondom de bouwplaats van het nieuwe ziekenhuis worden opgehangen. In totaal zijn er 51 personen geselecteerd na de speciale fotoshoot van enkele weken geleden, uitgevoerd door Ronald Bruinink Fotografie. Naast de onthulling van de doeken gaven bestuursvoorzitter Herre Kingma van MST en de Enschedese wethouder Marijke van Hees het officiële startsein van de bouw.

Pagina's

Subscribe to Nieuws